tirsdag 10. april 2012

dem vokser og vokser


Helene og Thomas var her på besøk igår. Dem er nesten hjem nr 2 for Celia. Da dem vurderte Eurasier, fikk dem låne med seg Celia hjem ei helg for å se om dem trivdes med å ha hund. Og har passet henne ved flere anledninger etter det. Både Albert og Celia har vært der på ferie om det har vært behov for det. Celia er veldig glad i dem begge, og stolte nok på dem til at dem fikk komme se valpene. Hun kom glad å hilste på dem, for så vise dem inn til valpene. 
Valpene fikk sin første kloklipp igår, klørne vokser FORT! For at dem ikke skal skrape opp Celia unødig når dem dier, må jeg holde klørne korte. Det gikk fort og greit, valpene sov mens jeg klipte :) 
Ser tydlig valpene  har vokst nå, begynt å bli runde og gode. Celia kan også finne på komme hilse på oss i 2 minutt før hun går til valpene igjen. Det tyder nok på at alt er fint i valpekassa :) 

Ikveld kom Amelia helt i ekstase, ene valpen bæsja! Dem klarer ikke gjøre fra seg selv i starten, og dette vet hun. Så dette var en stor milepæl mente hun. Skrøt  av den lille og syns dette var stort! :)  Celia var snar å rydde opp etter valpen da hun kom inn fra lufteturen i hagen, viktig å holde kassa ren ;)

*avslapping*

*gjeeesp*
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

kennel@carvecanem.no