mandag 18. juni 2012

Et lite H-kull treff :)


Nå er det 2,5 uke siden første valpene dro, og 1,5 siden sistemann Hugo forlot redet, så da var det duket for et lite treff. Finne en dag som kunne passe de fleste var ikke så lett, men idag fikk vi samlet Hercules, Hugo og Harmonee "Happy".

Pappa Heike var opptatt denne helgen, det samme var bror Henki. Men å samle 3 av 5 er ikke så værst :)

Jeg og Celia kom først fram til der vi skulle møtes, like etter kom Alice med Happy. Vi snakka litt først å dem fikk hilse på Celia, så begynte Celia å pistre og pipe. Tydelig hun hørte en lyd hun dro kjensel på. Inne i bilen satt nemlig Happy! Da Alice opnet bilen og Celia fikk se sin kjære datter inni buret ble hun helt fra seg av glede. Happy like så. Helt tydelig at dem kjente hverandre igjen! Happy fikk komme ut og det var ekstase!


Ikke lenge etter dukka Siv med Hercules opp. Han litt skeptisk først, men da han fikk snusen i mamma Celia var han straks under buken på henne for å sjekke om der var noen godsaker til han ;)


Mens vi venta på at Hugo skulle komme fikk dem rase litt rundt, veldig moro å se hvordan dem kjente hverandre igjen. Og at dem kjente meg igjen. Det var gjensidig gjensynsglede på både meg og valpene. Små bamsene mine <3


Hvem er så du for en?

Det var noe kjent her ;)

Mamma Celia koser Hercules <3
Søskenkjærleik på topp ;)


Ikke lenge etter kom Marit og Hugo. Han viste seg være en skikkelig mammadalt ;) Han var den siste som forlot oss, så hadde mamman for seg selv noen dager. Han dilta etter Celia hele tiden, lekte med henne, hoppa etter henne, sprang etter henne ;)

Celia syns det var stor stas med 3 av sine små bebiser samlet <3

Nydelige Happy <3

Hercules og mamma Celia


Lisje reven <3


Hugo såååå skjønn med vippørene  <3

Hugo og mammaHappy i full fart!

Hercules litt meir bedaglig ;)

Hugo og Celia igjen ;)

<3

Happy og HerculesLigg slappa av å skua utover dei små vidundera sine <3


Happy hoppa rett i elva..ekje mykje redd dinne jenta!

Prøve holde tritt med mamma Celia som har Eurasierraptus ;)

Ei våt frøken

En fantakisk dag! Var så vannvittig kjekt se igjen de små! Se dem har det bra, dem er trygge, dem har fine eiere. Håper på å se dem igjen om ikke så leng :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

kennel@carvecanem.no